0
Gå vidare till innehåll
Recept
Alla recept
Bröd
Bullar
Mat
Mjuka kakor
Pajer och desserter
Småkakor
Säsong
Tårtor
Om mig
Kontakt & Bakluckan
The Store
Hilda Kirkhoff
The Bakery Club
Recept
Alla recept
Bröd
Bullar
Mat
Mjuka kakor
Pajer och desserter
Småkakor
Säsong
Tårtor
Om mig
Kontakt & Bakluckan
The Store
Hilda Kirkhoff
The Bakery Club
Mapp: Recept
Tillbaka
Alla recept
Bröd
Bullar
Mat
Mjuka kakor
Pajer och desserter
Småkakor
Säsong
Tårtor
Om mig
Kontakt & Bakluckan
The Store
The Bakery Club
Alla Recept Saftigt Filmjölksbröd
C3973CD9-A04A-432F-874C-7379216AE38B-0AA92433-4A57-4AE9-BEE3-515C7AEC1810.jpg Bild 1 av
C3973CD9-A04A-432F-874C-7379216AE38B-0AA92433-4A57-4AE9-BEE3-515C7AEC1810.jpg
C3973CD9-A04A-432F-874C-7379216AE38B-0AA92433-4A57-4AE9-BEE3-515C7AEC1810.jpg

Saftigt Filmjölksbröd

0,00 kr

Enkelt, saftigt och supergott! Det bästa av allt? Det behöver inte jäsa och kan röras ihop för hand, så ingen köksassistent behövs. Brödet håller sig otroligt saftigt länge, och du kan utan problem frysa in det för att alltid ha nybakat bröd till hands. Det påminner om det makalöst goda brödet man får in på restaurang innan maten kommer – ett perfekt bröd för både vardag och fest! Prova detta recept och upplev varför det blivit en favorit i vår familj.

INFORMATION:

  • Antal: 3 bröd

  • Grader: 175 °C varmluft

  • Tid: 1,5 timme

Lägg i kundvagnen

Enkelt, saftigt och supergott! Det bästa av allt? Det behöver inte jäsa och kan röras ihop för hand, så ingen köksassistent behövs. Brödet håller sig otroligt saftigt länge, och du kan utan problem frysa in det för att alltid ha nybakat bröd till hands. Det påminner om det makalöst goda brödet man får in på restaurang innan maten kommer – ett perfekt bröd för både vardag och fest! Prova detta recept och upplev varför det blivit en favorit i vår familj.

INFORMATION:

  • Antal: 3 bröd

  • Grader: 175 °C varmluft

  • Tid: 1,5 timme

Enkelt, saftigt och supergott! Det bästa av allt? Det behöver inte jäsa och kan röras ihop för hand, så ingen köksassistent behövs. Brödet håller sig otroligt saftigt länge, och du kan utan problem frysa in det för att alltid ha nybakat bröd till hands. Det påminner om det makalöst goda brödet man får in på restaurang innan maten kommer – ett perfekt bröd för både vardag och fest! Prova detta recept och upplev varför det blivit en favorit i vår familj.

INFORMATION:

  • Antal: 3 bröd

  • Grader: 175 °C varmluft

  • Tid: 1,5 timme

Ingredienser:

  • 3 dl vetekross

  • 1,5 dl havregryn

  • 4 dl grahamsmjöl

  • 5 dl vetemjöl

  • 2 dl solroskärnor

  • 2 teskedar salt

  • 4 teskedar bikarbonat

  • 1,5 dl mörk sirap

  • 8 dl filmjölk (3%)

  • 1 tesked honung

  • Flingsalt

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft.

  2. Smörj tre brödformar med smör.

  3. Blanda alla torra ingredienser (vetekross, havregryn, grahamsmjöl, vetemjöl, solroskärnor, salt och bikarbonat) i en skål och rör om med en gaffel.

  4. Tillsätt sirap och filmjölk. Rör om tills du får en jämn smet.

  5. Fördela smeten i de tre brödformarna.

  6. Ringla lite honung över bröden och toppa eventuellt med grahamsmjöl, flingsalt eller frön.

  7. Grädda bröden näst längst ner i ugnen i ca 50–60 minuter.

  8. Ta ut bröden ur formarna och låt svalna under bakduk på galler.

Om Hilda | Kontakt | Privacy Policy | Allmänna Villkor | Cookie Policy | Nyhetsbrev