0
Gå vidare till innehåll
Recept
Alla recept
Bröd
Bullar
Mat
Mjuka kakor
Pajer och desserter
Småkakor
Säsong
Tårtor
Om mig
Kontakt & Bakluckan
The Store
Hilda Kirkhoff
The Bakery Club
Recept
Alla recept
Bröd
Bullar
Mat
Mjuka kakor
Pajer och desserter
Småkakor
Säsong
Tårtor
Om mig
Kontakt & Bakluckan
The Store
Hilda Kirkhoff
The Bakery Club
Mapp: Recept
Tillbaka
Alla recept
Bröd
Bullar
Mat
Mjuka kakor
Pajer och desserter
Småkakor
Säsong
Tårtor
Om mig
Kontakt & Bakluckan
The Store
The Bakery Club
Alla Recept Klassiska chokladbollar med rostad kokos
D040C248-3F4C-4D35-8B39-11F1FD5ED2AC.JPG Bild 1 av
D040C248-3F4C-4D35-8B39-11F1FD5ED2AC.JPG
D040C248-3F4C-4D35-8B39-11F1FD5ED2AC.JPG

Klassiska chokladbollar med rostad kokos

0,00 kr

Här är ett enkelt och gott recept på klassiska chokladbollar med rostad kokos. Dessa chokladbollar är perfekta som fika eller snacks. Med ingredienser som smör, havregryn, kakao och en härlig smak av kaffe, blir dessa bollar en riktig favorit! Prova att rulla dem i rostad kokos för extra smak och textur. Tips är att även doppa i smält choklad och toppa med flingsalt, sen in i kylen för att stelna.

INFORMATION:

  • Antal: 15-20 stycken

  • Grader: Enbart kylning

  • Tid: 20 minuter + kylning

Lägg i kundvagnen

Här är ett enkelt och gott recept på klassiska chokladbollar med rostad kokos. Dessa chokladbollar är perfekta som fika eller snacks. Med ingredienser som smör, havregryn, kakao och en härlig smak av kaffe, blir dessa bollar en riktig favorit! Prova att rulla dem i rostad kokos för extra smak och textur. Tips är att även doppa i smält choklad och toppa med flingsalt, sen in i kylen för att stelna.

INFORMATION:

  • Antal: 15-20 stycken

  • Grader: Enbart kylning

  • Tid: 20 minuter + kylning

Här är ett enkelt och gott recept på klassiska chokladbollar med rostad kokos. Dessa chokladbollar är perfekta som fika eller snacks. Med ingredienser som smör, havregryn, kakao och en härlig smak av kaffe, blir dessa bollar en riktig favorit! Prova att rulla dem i rostad kokos för extra smak och textur. Tips är att även doppa i smält choklad och toppa med flingsalt, sen in i kylen för att stelna.

INFORMATION:

  • Antal: 15-20 stycken

  • Grader: Enbart kylning

  • Tid: 20 minuter + kylning

Ingredienser:

  • 100 g kallt smör

  • 1 dl strösocker

  • 1/2 msk vaniljsocker

  • 3 msk kakao

  • 3 dl havregryn

  • 3 msk starkt bryggkaffe

  • Rostad kokos att rulla bollarna i

Gör så här:

  1. Skär det kalla smöret i små bitar och lägg det i en skål.

  2. Tillsätt strösocker, vaniljsocker, kakao och havregryn.

  3. Häll i kaffet och blanda allt ordentligt med en sked eller händerna.

  4. Rulla degen till små bollar.

  5. Häll den rostade kokosen på en tallrik. Rulla chokladbollarna i kokosen.

  6. Lägg bollarna på en tallrik och ställ dem i kylskåpet i minst 30 minuter.

Om Hilda | Kontakt | Privacy Policy | Allmänna Villkor | Cookie Policy | Nyhetsbrev